Cryptocurrency kopen met Bancontact

Cryptocurrency kopen met Bancontact

Cryptocurrency kopen met Bancontact in België kan bij verschillende aanbieders. Waar en hoe cryptocurrency kopen met Bancontact? Wij vertellen je hier precies waar je cryptomunten kunt kopen en hoe je dat kunt doen.

Cryptocurrency kopen met Bancontact als betaalmethode

Veel mensen denk dat het moeilijk is om cryptocurrency te kopen. Maar dat is niet zo, want het is net zo makkelijk als het kopen van andere producten via internet. Het kopen van cryptomunten is makkelijk gemaakt, zodat iedereen het kan doen.

Waar kan ik cryptomunten kopen in België?

Cryptomunten kun je kopen bij honderden cryptocurrency exchanges. Bij deze online wisselkantoren is het mogelijk om je euro’s om te zetten naar cryptomunten of andersom. Daarnaast zijn er cryptocurrency exchanges waar je cryptomunten kunt ruilen voor andere cryptomunten. Vandaag gaan we je uitleggen hoe je zelf cryptomunten kunt kopen met Bancontact.

Stap 1: gratis aanmelden bij een cryptocurrency aanbieder

We beginnen met het aanmelden bij LiteBit, dit is 1 van de grootste cryptocurrency aanbieders in Europa. Klik op account aanmaken en volg de stappen. Vul het formulier in en bevestig je account. Er zijn verschillende verificaties niveaus. Hoe meer je invult des te hoger worden je limieten om te handelen.

Cryptocurrency kopen Bancontact
Cryptocurrency kopen Bancontact

Na het aanmelden kunnen we beginnen met het kopen van cryptomunten.

Stap 2: cryptomunten kopen met Bancontact

Zorg dat je bent ingelogd en klik dan op een cryptomunt die je wilt kopen. Het kan ook door boven op kopen te klikken. Bij allebei de opties krijg je het onderstaande formulier te zien.

Cryptocurrency kopen Bancontact formulier
Cryptocurrency kopen Bancontact formulier

Wij hebben hier Bitcoin geselecteerd. Wil je een andere cryptocurrency kopen, bijvoorbeeld Ethereum, Litecoin of Ripple? Klik dan op Bitcoin en selecteer de cryptomunt die je wilt kopen. In het grijze vakje naast de cryptomunt zie je direct de prijs van dat moment. Zodra je de juiste cryptomunt geselecteerd hebt kunnen we het formulier verder invullen.

Cryptocurrency kopen met Bancontact formulier:

  1. Bij 1 kun je aangeven hoeveel cryptomunten je wilt kopen. Zoals je ziet kun je ook een gedeelte van een cryptomunt kopen. Bitcoin gaat tot 8 cijfers achter de komma. Wat het kost zie je aan de rechterkant staan bij 2.
  2. Bij 2 kun je ook een bedrag invullen. Bij ons staat er 50 euro, je ziet dan direct hoeveel Bitcoin je ervoor krijgt bij 1.
  3. Wanneer je een eigen cryptocurrency wallet hebt dan kun je bij 3 je wallet adres opgeven. Heb je die niet dan kun je klikken op “Gebruik LiteBit Wallet”. De cryptomunten worden dan opgeslagen in je LiteBit account.
  4. Klik bij 4 op iDEAL en selecteer daar Bancontact. Het kan ook zijn dat die al automatisch op Bancontact staat. Naast Bancontact kun je er ook cryptocurrency kopen met creditcard, iDEAL, SEPA banktransfer en nog een aantal andere betaalmethodes.

In het orderoverzicht zie je wat je besteld hebt, transactiekosten en het totaalbedrag. Klik op volgende en rond je bestelling af.

De cryptomunten staan binnen enkele minuten in je account. Bestellingen die je met Bancontact hebt gedaan worden direct verwerkt. Het versturen van de cryptomunten naar je account hangt er vanaf hoe druk het is op de blockchain.

Dit was het en ik hoop dat het gelukt is. Gefeliciteerd met het kopen van je cryptomunten.

Wil je ons bedanken? Dat mag altijd met een Bitcoin donatie.
Bitcoin wallet: 1AuzDDrc2a13bhjd3VynbDY6q4VNoSaa8p

5/5 - (4 votes)